Aktuality, Klub

Máme nový web!

Sezóna 2021/2022 se nezadržitelně blíží! A-tým žen nastoupí od září 2021 v nejvyšší česko-slovenské soutěži žen – MOL liga. Starší dorostenky si vybojovaly účast v 1. lize, mladší dorostenky budou nastupovat v 2. lize. Všechny žákovské kategorie jsou naplněné, účastní se soutěží Plzeňského krajského svazu házené a všech projektů mládeže ČSH. Oddíl Házená Kynžvart má statut Sportovního střediska ČSH.

Klub se profesionalizuje, nároky rostou, zodpovědnost sílí. Logo klubu se postupem času upravilo do konečné podoby a přišla na řadu také  webová prezentace.

Dovolte nám nyní představit naše nové moderní internetové stránky, které, jak pevně věříme, budou pro Vás zajímavé nejen z pohledu obsahu, ale také díky svému nevšednímu designu. Najdete zde všechno, na co jste byli od spuštění původních stránek v roce 2013 zvyklý. Přidáme ale spoustu novinek např. propojení na web ČSH, možnost sledování utkání on-line nebo FAN shop, který v tuto chvíli připravujeme. Nová webová prezentace se postupem času naplní i všemi daty z minulosti, ale zejména se díváme do budoucnosti a těšíme se na spoustu aktualit a informací, tak abyste mohli být neustále s námi a byli naší pevnou součástí. Jen společně dokážeme velké věci!

Vstupujeme do nové éry Házená Kynžvart stylově, s odvahou, ale také pokorou a respektem ke svému okolí!

Autor fotografií: Roman Knedlík

Design: Áňa design – Andrea Pfeifferová

Sdílet