Sportovně zaměřený příměstský tábor

TJ Sokol Lázně Kynžvart, z.s. pořádá pro děti ve věku 6-10 let sportovně zaměřený příměstský tábor. Tábor je realizován z Operačního programu Zaměstnanost, jenž je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Fotogalerie:

červencový běh k prohlednutí zde
srpnový běh k prohlédnutí zde

Program:
  • míčové hry
  • atletická a gymnastická průprava
  • závody
  • společenské hry
  • turistika
  • projížďka na koních
  • prohlídka hasičské techniky
  • nemůže chybět ani chlouba našeho města – Zámek Kynžvart
Termíny:

25. 7. – 29. 7. 2022 – OBSAZENO

22. 8. – 26. 8. 2022 – OBSAZENO

Čas:

8:00 – 16:00 hodin

Místo konání:

areál TJ Sokol Lázně Kynžvart, z.s.

Doprava:

Svoz dětí do Lázní Kynžvart zdarma

Strava:

5x oběd, 10x svačina, pitný režim

Kontakt:

Daniela Radová
tel. 777 102 332
email: danus.radova@post.cz

Formuláře:

Přihláška – k odevzdání nejpozději do 31.5.2022
Smlouva a potvrzení zaměstnání – u potvrzení zaměstnání vyberte jednu z variant, v případě mateřské dovolené nebo invalidním důchodu předem volejte – k odevzdání při zahájení
Monitorovací list – vyplnit pouze část 1, k odevzdání při zahájení
Potvrzení bezinfekčnost – k odevzdání při zahájení

Cena (náklady na stravu):

1.200 Kč
úhrada na číslo účtu 234418426/0600 – nejpozději do 30. 6. 2022

Průběh tábora

DatumNáplň
Pondělí 25.7.2022 Začínáme ve velkém vedru! Dvacetšest dětí nastoupilo k letošnímu prvnímu turnusu Příměstského tábora Házená Kynžvart 2022! A začali jsme hned pěkně zostra. Během dopoledne jsme vystřídali příjemnou procházku, kde jsme se hlavně seznámili a následně vystřídali nácvikem zumby. Po zásluze přišel na řadu vydatný oběd, kde jsme zjistili, že všechny naše děti jedí s chutí a radostí. Odpolední část patřila opět sportu, hrám a hlavně zábavě. Rodiče své děti při příjezdu možná ani nepoznají... 🙂 Areál utichnul. Těšíme se na zítra! Hurá vstříc novým dobrodružstvím!
Úterý 26.7.2022 Počasí se umoudřilo. Čekal nás speciální úterní den zaplněný celodenním výletem do Německa. Program byl pestrý, nejprve přišla návštěva vlastivědného muzea v Mähring, poté jsme se přesunuli so historického parku Bärnau (kde jsme poznali, jak žili Slované a Germáni ve středověku), nezapomněli jsme ani na vynikající oběd v Landschloss hotel Ernestgrünn a na závěr jsme se vypravili do „hladící zoo“.
Středa 27.7.2022 Středeční dopoledne bylo věnováno návštěvě Zámku Kynžvart, kde jsme jako princezny a princové prošli jeden vybraný prohlídkový okruh. Vyprávění bylo poutavé, děti se opět skvěle bavili. Po obědě a polední klidu, který tady dodržují zásadně jen dospělí, následovala chvilka pohybu a sportu. S dobrou náladou a úsměvem na tváři jsme zdolávali každou překážku a úkol, který nám trenér připravil. Týden se láme, únava je vidět, zítra přijde odměna:-)
Čtvrtek 28.7.2022 Čtvrtek byl ve znamení hry. Dopolední část jsme strávili na dětském hřišti v léčebných lázních, kde je hitem zejména velká trampolína nebo stezka pro bosé nohy. Naštěstí po obědě vykouklo sluníčko, a tak jsme si mohli plnými doušky užít zábavu s hasiči, který na naše děti vystříkali celou cisternu vody. Na závěr dne už jen trochu soutěží a jedeme domů nabrat síly na závěrečný den.
Pátek 29.7.2022 Poslední den našeho pestrobarevného týdne je tady. Trošku už taky odpočíváme, ale na nohou jsme pořád. Náš areál nám nabízí nepřeberné množství aktivit což poznali děti zejména dneska. Poprvé jsme dětem představili zábavu v podobě lanových a jiných outdoorových aktivit. Na závěr už tradiční předání medailí, diplomů a cen. Byli jste skvělá parta. Děkujeme.