A-TÝM, Aktuality

Další dva body jsou doma!!!!

Třetí výhra v řadě! Jsme k nezastavení.
Opět neskutečný zápas, který ukázal naší sílu. V úvodu utkání jsme se ujali vedení, soupeř však rychle srovnal a poločas končil za stavu 13:18 pro hosty z Písku.
Začátkem druhé půle jsme se vydali na nelehkou stíhací jízdu, kterou nám soupeřky stěžovali svojí tvrdou hrou. Krůček po krůčku jsme stahovali náskok soupeře, až se nám podařilo vyrovnat a ujmout se vedení. Těžký zápas jsme nakonec dotáhli do vítězného konce, podařilo se nám zvítězit 30:28 a získat skalp zatím neporaženého týmu.
Skvělým výkonem se blýsklo naše rychlonohé křídlo Kristýna Königová, která hlavně v první půli proháněla píseckou obranu a působila jim značné potíže. Rovněž výborný výkon předvedla strážkyně naší svatyně – Adéla Srpová, která vystavěla na své brankové čáře neprostupnou zeď a úspěšně likvidovala střelkyně soupeře.
Všem fanouškům moc děkujeme za skvělou kulisu a máme velkou radost, že jsme si na domácí půdě uchovali neporazitelnost. Hlavně i díky vaší podpoře.
Jak utkání hodnotil trenér domácího týmu Peter Sabadka: „Jdeme dál! Zahráli jsme lepší druhý poločas, ve kterém jsme si věřili. V tu chvíli měl soupeř obrovský problém nám dát branku. Děvčata jsem nabádal, že i minus 5 branek se dá zvládnout. První poločas jsme bohužel zahráli špatně takticky, neudrželi jsme zejména jejich údernou levou stranu. Zasloužené vítězství! V průběhu poločasové přestávky jsme vyřešili herní situace, které jsme nezvládali a jednoduše to klaplo. Byli jsme údernější, těžili jsme z výborné obrany. Podpořila nás výbornými zákroky Adéla Srpová, která si zaslouží pochvalu. Byla vidět skvělá symbióza obrany a brankářky. “

Své vyjádření přidala i trenérka Písku: „V druhém poločase nám bohužel odešlo úplně všechno, odešla nám obranná činnost, v útoku jsme byli ustrašený a vlastními chybami jsme se dostávali do velkého tlaku, který jsme bohužel neunesli. Je jasné, že každý soupeř je těžký na domácí půdě. Gratuluji domácím k vítězství! Bohužel si myslím, že jsme udělali příliš mnoho chyb na to, abychom tady odsud odvezli body. “

Sdílet