A-TÝM, Aktuality

Naše pohádka pokračuje

Doma jsme sice Ankaře podlehli o 2 góly, v celkovém součtu nám to však stačí a slavíme postup do osmifinále, mezi 16 nejlepších evropských týmů.
Od prvního hvizdu se na hřišti konala obrovská bitva ve vysokém tempu. Aktivním vstupem do utkání jsme si vytvořili 3 gólový náskok, který se soupeři postupně podařilo stáhnout a nakonec si vzal vedení na svou stranu. V zápase nás držely hlavně zákroky skvěle chytající Adély Srpové. Závěr prvního poločasu ale lépe vyšel Ankaře a do šaten jsme šli za stavu 12:16. 🤾‍♀️
Ve druhém poločase jsme si drželi Ankaru neustále na dostřel a zabránili ji jít do většího gólového trháku. Velký podíl na tom měly i výborné zákroky Sabriny Novotné, která nahradila Adélu Srpovou v brance. Soupeře jsme trestali za zbytečná vyloučení a nakonec jeho náskok postupně snižovali do nás přijatelné, postupové podoby. 
Zápas jsme sice prohráli, důležitý je však postup do další fáze poháru, který se zapíše zlatým písmem do historie našeho klubu. Nejvíce branek vstřelily Veronika Dvořáková a Annamaria Patrnčiaková shodně po 6 brankách, 4 góly si připsala Marija Božović a 3 přesné trefy vsítily Kristýna Königová a Barbora Tesařová.
Děkujeme všem fanouškům, kteří zaplnili kynžvartskou halu do posledního místa a hnali nás k postupu. Jste skvělí, ještě jednou děkujeme!
Společně na vrchol!
Sdílet