A-TÝM, Aktuality, B-TÝM ŽEN / juniorky, Klub, Mini žákyně, Mladší dorostenky, Mladší žákyně, Přípravka, Starší dorostenky, Starší žákyně

Vánoční přání

Dovolte nám poděkovat Vám při příležitosti blížícího se konce roku za Vaši dosavadní nekonečnou podporu a úsměvy na tvářích, které kolem sebe nejen u nás ve sportovní hale šíříte.

Děkujeme našim sponzorům a partnerům, kteří svoji finanční pomoc směřují právě k nám a vidí v naší práci smysl a důvěřují nám. Děkujeme zastupitelům měst Lázně Kynžvart, Mariánské Lázně a Cheb za to, že i v těchto nelehkým dobách myslí na to, že sport je pro naši společnost velmi důležitý. Děkujeme základním školám na Mariánskolázeňsku, Chebsku a Karlovarsku, kteří se zhlédli v projektu Miniházené do škol a spolu s námi vedou děti ke zdravému sportování. Děkujeme našim dodavatelům, kteří s ochotou řeší naše požadavky někdy ze dne na den a díky jejich práci má naše tvář dost jasné a zřetelné obrysy, které téměř každý zná. Děkujeme také mediálním partnerům, kteří si přibrali do svého repertoáru další sport, našli se v něm a sledují každé naše utkání a chtějí o něm psát. Děkujeme našim soupeřům za tolik kvalitních utkání, které naše fanoušky stále baví a naši halu vyprodávají vždy do posledního místa.

Speciálně děkujeme našim fanouškům v čele s naší bubenickou četou! Jste prostě TOP! Jste to nejlepší co české házenkářské kluby mají! Náš úspěch je Váš úspěch a jsme rádi, že vše můžeme sdílet společně.

Zároveň ale děkujeme našim hráčkách a hráčům, a to od těch úplně nejmenších až po naši vlajkovou loď A-tým žen, který je nejvíce vidět. Děkujeme rodičům, kteří své děti přivádí do naší sportovní haly a vedou je tak ke sportu. Děkujeme našim trenérům a členům jednotlivých realizačních týmů. Vaše práce je nekonečná, náročná, ale jsme parta lidí, která se má ráda a bojujeme za společný cíl!

Děkujeme za odvahu, se kterou se spolu s námi vrháte do dalších výzev! Společně kráčíme krok po kroku na vrchol!

Přejeme všem krásné vánoční svátky plné klidu a pohody v kruhu svých blízkých. Na chvíli zapomeneme na sport, adrenalin, vítězství nebo prohru… Nechte se unést vánoční atmosférou a načerpejte energii do nového roku, který začneme hodně zostra. Věříme, že nám všem rok 2023 přinese spoustu krásných okamžiků a na ty ne úplně povedené ať nezůstaneme nikdy samy. Hodně zdraví a štěstí Vám přeje

Házená Kynžvart
Sdílet