A-TÝM, Aktuality, Klub, Mini žákyně, Mladší dorostenky, Mladší žákyně, Přípravka, Starší dorostenky, Starší žákyně

Pojeď s námi do chebské haly na MOL týmovým busem

Zůstáváme Házená Kynžvart! Domácí utkání MOL ligy se odehrají v chebské hale a odveze Vás tam náš týmový bus. V případě začátků utkání v 17:30 hodin je naplánovaný odjezd od sportovní haly Milana Prokeše v Lázních Kynžvart na 16:15 hodin, po utkání opět pojedeme společně zpět. O detailech samotné organizace Vás budeme informovat na našich sociálních sítích. Cena dopravy z Lázních Kynžvart do Chebu a zpět je 50 Kč.

Proč přesun do chebské sportovní haly?

Naše aktivity dostávají další rozměr a posouváme je na další level.

Kynžvartská hala je naše! Aby mohlo každé utkání v uplynulých sezónách  proběhnout v takové kvalitě, kterou jsme si předsevzali, předcházela tomu několika hodinová příprava náročná na logistiku, lidské zdroje a prostory v zázemí. Proto pro letošní sezónu došlo k strategickému rozhodnutí, a to využití chebské sportovní haly pro odehrání domácích utkání.

Sportovní hala v Chebu nám nabízí komfortnější podmínky zejména díky své velikosti. Navíc, pokud se chceme ucházet o prostor v TV vysílání, je jednoznačná podmínka hrát v hale k tomu přizpůsobené, tak aby měl přenos požadovanou kvalitu. Také evropské soutěže mají své regule a schválení využití naší haly bylo na výjimku.

Již delší dobu intenzivně pracujeme nejen na designu nového prostředí, tak abychom se všichni v chebské hale cítili jako doma. Ale překvapení a novinek máme pro Vás mnohem víc!

Věříme, že nám zůstáváte věrni, a těšíme se na společná vítězství!

Sdílet