A-TÝM, Aktuality

Ve 3. kole EHF European Cup vyzveme holandský Westfriesland

Zatímco v loňské sezóně byl náš tým nasazen až do 3. kola, letos jsme se do něj museli probojovat přes švýcarský celek Yellow Winterthur. Byl to tuhý boj zejména v druhém domácím utkání, ale společně jsme to dokázali! Postupujeme dál!

V polovině listopadu nás čeká již klasickým systémem doma – venku dvojutkání s holandským týmem Westfriesland. Westfriesland se momentálně nachází na 6. pozici své domácí soutěže. Tým má z evropských soutěží řadu zkušeností, jejich dosažené maximum byla osmifinálová účast stejně tak jako u nás. Kdo dostane šanci své maximum překonat?

První utkání odehrajeme v domácím prostředí v sobotu 11.11.2023 od 18:00 hodin v chebské D-Produkt Aréně, odveta je na plánu o týden později rovněž v sobotu 18.11.2023 od 19:00 hodin v Holandsku. Vstupenky na domácí utkání budou opět v předprodeji na Ticketstream, o spuštění Vás budeme neprodleně informovat.

Náš tým také čeká v této hodně náročné období, protože kromě EHF Cup musí odehrát také dvě MOL ligové předehrávky – ve středu 8.11.2023 od 18:00 hodin na DHC Plzeň a 15.11.2023 od 18:00 hodin s Handball Club Zlín ve sportovní hale Milana Prokeše v Lázních Kynžvart.

Buďte s námi u toho!

Sdílet