Aktuality, Mini žákyně

Mladé kynžvartské bojovnice se poměrně dobře odprezentovaly na jihu Čech

Mezi deseti týmy, které se o uplynulém víkendu sjely do milevské sportovní haly, nechyběly ani naše jedny z nejmladších hráček. Turnaje v Milevsku mají tradičně skvělou a přátelskou atmosféru, kterou si našich třináct děvčat užilo v devíti zápasech v minutáži 2 x 12 minut. Jeden zápas v pátek, pět v sobotu a tři v neděli odehrály  minižákyně proti soupeřům v tomto pořadí: Házená Jindřichův Hradec, HBC Strakonice 1921, HC Háje, TJ Kobylisy, HC Milevsko „A“, HC Milevsko „B“, DHC Plzeň, Sokol Písek a DHC Slavia Praha.

Ohlédnutí trenéra týmu Jiřího Maršíka za vystoupením našeho mládí na turnaji: „Tyto přípravné turnaje a každé odehrané utkání jsou pro rozvoj našich svěřenkyň velice důležitým faktorem, stejně jako účast na tréninkové jednotce. Našim cílem je především utužovat a podporovat nadšení, které v této věkové kategorii z děvčat přímo čiší. Hráčky vědí, co je naším cílem, o co se v každém klání mají snažit, ale v žádném případě to není honička za výsledkem. Proto to ani v Milevsku nebylo jinak, patřičný prostor dostávaly na hřišti všechny hráčky bez ohledu na to, co svítilo na světelné tabuli. Musím opravdu podotknout, že se všechny opravdu snažily plnit co jsme si řekli, a to nejen na hřišti, ale i mimo něj. Právě tuto snahu jsme se rozhodli ocenit my trenéři zlatou medailí, kterou si na svou hruď všechny pověsily společně s tou vybojovanou účastnickou. Jsem přesvědčen, že si víkend s házenou všechny patřičně užily a že zase mají chvilku na co vzpomínat. Děkujeme vstřícným organizátorům, soupeřům, všem, kteří nás podporovali na dálku, ale i na místě a v neposlední řadě našim mladým hráčkám, které se na milevské Minipralince odprezentovaly“.

Seznam zúčastněných hráček: Ema KUNOVÁ – brankařka, Michaela ČÁPOVÁ, Kateřina AGAIOVÁ, Marie LIŠKOVÁ, Sofie CHRISTOVOVÁ, Vanesa MAJEROVÁ, Tereza DOBROVOLNÁ, Adéla FOREJTOVÁ, Rozárka BÍMOVÁ, Veronika POULÍČKOVÁ, Magdaléna BUCHEROVÁ, Jůlie NOVÁKOVÁ a Anežka Marie RIŠANOVÁ.
Vedoucí týmu, asistent trenéra a fotograf v jedné osobě: Miluše LIŠKOVÁ. Trenér: Jiří MARŠÍK

Sdílet