A-TÝM, Aktuality

Postupujeme do finále Českého poháru

Tohle byla velká paráda! Prvních deset minut se naše děvčata sice po dlouhé zápasové pauze trochu rozkoukávala, ale pak převzala jasně otěže utkání do svých rukou a bavila diváky jedním gólem za druhým! Doslova až exhibiční utkání zažila na závěr roku 2023 chebská D-Produkt Aréna a fanoušci vyprovodili své hráčky k vánoční pauze ve stoje a s hlasitým potleskem. Atmosféra musela potěšit každého ať už přímo v hale nebo při sledování přenosu doma u obrazovek.
Tabulka střelkyň je dnes hodně pestrá, na jejím vrcholu s šesti brankami je Annamaria Patrnčiaková a Sofiie Bezruková. O několik senzačních zákroků se dnes rovným dílem podělily obě naše brankářky Sabrina Novotná i Adéla Srpová.
Přejeme všem krásné vánoce prožité s úsměvem na tváři a budeme se opět těšit v neděli 7.1.2024 od 17:00 při prvním odvetném utkání jarní části MOL ligy, kdy v domácím prostředí vyzveme Sokol Písek.
2Finále Českého poháru by se mělo uskutečnit ve středu 6.3.2024 na neutrální půdě. Náš tým vyzve DHK Baník Most, v mužském utkání se proti sobě postaví HCB Karviná a HC Robe Zubří.
Sdílet