Aktuality, Klub, Mladší žákyně, Starší žákyně, Turnaje

Desátý ročník Pololetního turnaje klepe na dveře

Dvanáct týmu v kategorii mladších žákyň a sedm týmů starších žákyň z celé ČR se sjedou od 2.2. do 4.2.2024 na západ Čech. K vidění budou mimo jiný týmy z Bohumína, Zlína, ale také tradičně ze Strakonic, Písku, Mostu a spoustu dalších. I v letošním roce využijeme sportovní halu v Chodové Plané, kde se odehraje páteční a sobotní část turnaje mladších žákyň.

V rámci doprovodného programu bude možné shlédnout ve sportovní hale Milana Prokeše prvoligové utkání mladších dorostenek, a to v sobotu 3.2.2024 od 19:00 hodin, kdy náš tým nastoupí proti 1. SC Bohumín. Turnaj bude završen v neděli 4.2.2024 v 13:30 hodin Slavnostním závěrečným ceremoniálem a následně se přesuneme do chebské D-Produkt Arény podpořit naše ženy, které v rámci 16. kola MOL ligy odehrají domácí utkání proti HK Slovan Duslo Šala.

V sobotu 3.2.2024 od 15:00 hodin bude možné koupit ve vestibulu sportovní haly Milana Prokeše v Lázních Kynžvart fashion oblečení značky Hummel, a to přímo od házenkářské legendy Radka Motlíka.

Velké poděkování patří Léčebným lázním Lázně Kynžvart, které poskytují našim týmům ubytování a zajišťují stravu. V Chodové Plané se o naše strávníky postará restaurace Slunce. Děkujeme také Městu Lázně Kynžvart a D-Proukt, s.r.o., kteří poskytují ceny pro účastníky turnaje. Naším nejtradičnějším partnerem je pak ZŠ a MŠ Lázně Kynžvart, bez jejichž pomoci bysme se na žádném turnaji neobešli. Dopravu mezi oběma halami zajišťuje náš generální partner společnost Truck Partner. O večerní relax a občerstvení během turnaje se postará restaurace Penzion nad halou.

Během turnaje potkáte hráčky A-týmu, které se přidají do řad organizátorů a rádi se s našimi mladými hráčkami vyfotí nebo předají malé dárečky.

Vše o turnaji najdete na našich stránkách: https://www.hazena-kynzvart.cz/turnaje/pololetni-turnaj/2024-2/.

 

Sdílet