A-TÝM, Aktuality

Chebský double Házená & Hokej

SPOLEČNĚ ZA CHEB! Podpořte společně tým Házená Kynžvart v nejvyšší česko-slovenské lize házené žen a tým HC Stadion Cheb v 2.lize hokeje mužů. V rámci jednoho sportovního odpoledne můžete navštívit chebský double v domácím prostředí! V sobotu 17.2.2024 od 16:00 hodin je na programu házenkářské utkání proti DHK Zora Olomouc a následuje od 18:00 hodin hokejový zápas s HC Benátky nad Jizerou! Nenechte si ujít úžasnou atmosféru a skvělý sportovní zážitek na obou sportovištích – oba týmy bojují o účast v play-off. POZOR – vstupenka na sezení v hodnotě 150 Kč platí na obě utkání! Stejně tak je platná na obě utkání Vaše permanentka.
Doporučujeme koupit vstupenky v předprodeji za zvýhodněné vstupné do pátku 16.2.24 23:59 na Ticketstream – https://www.ticketstream.cz/sport. Následně na místě. Možnost platby platební kartou.
Pokud máte zájem využít dopravu do Chebu a zpět naším týmovým busem, dejte nám vědět do komentáře nebo šéfovi naší fanouškovské výpravy Vildu Kolajovi – 724 635 329. Odjezd od sportovní haly Milana Prokeše v L.Kynžvart v 14:45. Cena 50 Kč.
Občerstvení zajištěno a těší se na Vás Master Bartender Tereza Paurová a její luxusní plznička.
Přijďte včas, nástup hráček již v 15:45 hodin.
Společně na vrchol!

Sdílet