A-TÝM, Aktuality

Sezóna vrcholí! Play-off MOL ligy 2023/2024 je tady!

Vrchol letošní tuzemské nejvyšší házenkářské soutěže žen je tady! Konečné 4. místo v tabulce MOL ligy po základní části a pozice druhého nejlepšího českého týmu nám zajišťuje výhodnější vstup pro semifinále s 3. týmem tabulky DHC Slavia Praha. První utkání se odehraje před televizními kamerami ČT sport v neděli 28.4.2024 od 16:45 hodin na půdě našeho soupeře. Odveta o týden později, a to v sobotu 4.5.2024 od 16:00 hodin v chebské D-Produkt Aréně. Vstupenky na domácí utkání budou v prodeji od pondělí 22.4.2024 na Ticketsream. Neváhejte s nákupem, počet míst je omezen. Dva sektory jsou vyhrazeny pro děti z Mariánskolázeňských základních škol, které byly osobně pozvat naše hráčky a celá akce se setkala s velmi pozitivním ohlasem. Pro naše fanoušky je připravená nová nástupová show a velká novinka v podobě předání výtěžku ze vstupného vybrané neziskové organizaci, kterou si fanoušci samy zvolí v unikátní anketě Deníku. Ta poběží od 17.4.2024 do 1.5.2024.

Pro úplnost si představíme také druhou semifinálovou dvojici, kterou je DHK Baník Most jako 1. český tým a Sokol Písek z pozice 4. českého celku. První utkání v Písku se hraje 27.4.2024 v 15:00, odveta je na programu 4.5.2024 od 18:00 hodin. Utkání je možné sledovat prostřednictvím platformy TVcom.

Připomeňme si, že loňskými semifinálovými dvojicemi byl Sokol Písek a DHC Slavia Praha, druhou dvojici tvořil DHK Baník Most a Zora Olomouc. Konečné pořadí loňského ročníku vypadalo takto – 1. DHC Slavia Praha, 2. DHK Baník Most, 3. DHK Zora Olomouc, 4. Sokol Písek. Nesmíme zapomenout, že v loňské roce byla v rámci individuálních statistik na 1.místě v počtu zákroků brankářek Sabrina Novotná.

Letošní sezóna je pro nás zatím velmi úspěšná. V druhé naší sezóně v EHF European Cup jsme byli trochu smolně vyřazeni makedonským mistrem ze Skopje o pouhé 2 góly v osmifinále.  Po druhé jsme dosáhli na 2. místo v Českém poháru, když titul zůstal v rukou několikanásobného šampionu z DHK Baník Most.

Cíl je jasný! Zisk medaile z dlouhodobé soutěže! Společně to dokážeme! Společně dojdeme na vrchol!

Sdílet