Aktuality, Mladší žákyně

Mladší žákyně a žáci bojovali na turnaji v Milevsku

Se dvěma týmy mladších žákyň a žáků Házená Kynžvart jsme se o víkendu 15.10. – 17.10.2021 zúčastnili turnaje v Milevsku „Milevská pralinka 2021“. Ani nám se bohužel nevyhnula nějaká ta marodka a do Milevska jsme dorazili bez brankářek, na druhé straně s posilou v podobě třech děvčat ročníku narození 2009, které u nás hrají již v týmu starších žaček.
Letošní sezóna 2021/2022 je pro děvčata/kluky v této kategorii seznamovací a je jasné, že na nějaké lepší výsledky si budeme muset počkat. Ale každý zápas nás posouvá dál tou správnou cestou, a i proto je nejdůležitější…zúčastnit se.
Každý tým odehrál 8 zápasů systémem každý s každým v minutáži 2×12 minut. Všichni si turnaj v dobré náladě dost užili. V konečném zúčtování jsme obsadili 6.+ 9.místo a odvezli jsme si i jednu individuální cenu, nejvíc branek na turnaji vstřelila Markéta Königová a stala se tak nejlepší střelkyní celého turnaje.
I přesto že měl tento turnaj pořadové číslo I. (1.ročník), bylo vidět, že pořadatelé mají již velké zkušenosti s pořádáním turnajů a celý víkend zvládli bez jediné chybičky. Děkujeme všem za další skvělý víkend v Milevsku, za vstřícnost a skvělou přátelskou atmosféru. Budeme se těšit na další ročník.

Sdílet