A-TÝM, Aktuality

Permanentky na utkání MOL ligy žen 2021/2022 v prodeji

Od pátku 20.8.2021 bude možné zakoupit permanentky na všechna utkání žen v sezóně 2021/2022, a to nejen na domácí zápasy MOL ligy, ale našim věrným fanouškům nabízíme také možnost vycestovat s námi i na utkání venkovní. Samozřejmě jsou součástí také vstupy na zápasy Českého poháru žen. Co jsme pro Vás konkrétně nachystali? Tři varianty permanentek, je jen na Vás jakou si vyberete!

BRONZOVÁ v hodnotě 1.000 Kč, která majitele opravňuje ke vstupu na všechna domácí utkání sezóny 2021/2022,

STŘÍBRNÁ v hodnotě 2.500 Kč, kde mimo utkání máte také k dispozici volný vstup na raut ve VIP zóně v rámci domácího hracího dne,

ZLATÁ v hodnotě 7.500 Kč, která Vám umožní shlédnout spolu s námi nejen utkání v domácí hale, následně se občerstvit ve VIP zóně, ale vezmeme Vás sebou také na výjezdy k zápasům na půdu našich soupeřů. Zajistíme dopravu a vstupenky ve všech sportovních halách.

Důležité upozornění pro majitele permanentek z loňského roku, které byly platné pro sezónu 2020/2021! Při koupi nové permanentky, Vám samozřejmě aktuální cenu snížíme o hodnotu z loňského roku.

NEVÁHEJTE A PODPOŘTE NÁŠ TÝM KOUPÍ JAKÉKOLIV PERMICE! Dáte hráčkám a realizačnímu týmu jasný signál, že jim věříte a že s Vámi mohou počítat jako s právoplatným členem týmu Házená Kynžvart! V případě, že se bude i letos opakovat nešťastná situace kolem restrikcí spojených s COVID-19, garantujeme majitelům permanentek vrácení peněz.

Chybí poslední informace, a to kde permanentku koupit? Ideální je využít předprodej v restauraci Penzionu nad halou, kde je otevřeno denně od 16:00 do 22:00 hodin. Další možností je sobota 11.9.2021 v rámci prvního hracího dne v domácí sportovní hale Milana Prokeše, kde nastoupíme proti týmu Handball PSG Zlín.

Vstupenka na jednotlivé domácí utkání bude v hodnotě 100 Kč.

Sledujte rozpis MOL ligy na našich webových stránkách.

 

Sdílet