Aktuality, Mladší žákyně

Mladší žákyně a žáci sbírali další zkušenosti v domácím prostředí

Kynžvartské mladší žákyně mají za sebou další ze série turnajů Plzeňského krajského svazu házené. Tentokráte se družstva z kraje utkala v sobotu 9.10.2021 ve sportovní hale Milana Prokeše v Lázních Kynžvart a my jsme tak poprvé v sezóně mohli okusit domácí atmosféru. I když se turnaj musel opět přelosovávat kvůli nemoci dvou týmů, podařilo se, a my jsme si mohli zahrát doma hned 4 domácí zápasy.
Tentokrát nás čekaly všechno zápasy s výkonnostně přijatelnějšími soupeři, tudíž jsme dostali v zápase více prostoru i času na naší hru a jedno utkání se nám dokonce podařilo dotáhnout i do vítězného konce.
K turnaji dodává Irena Soukupová, trenérka mladších žákyň: „Musím pochválit všechny děvčata i kluky za bojovnost a snahu, kterou v zápasech předvedli i před zraky rodičů, co se přišli podívat a povzbudit nás. Začali se nám střelecky prosazovat i nově příchozí hráčky, což je velmi pozitivní impuls do budoucna.“
Děkujeme všem rodičům, kteří přišli náš tým mladších žákyň podpořit přímo do haly a těšíme se zase příště!

Zúčastnili se: Dubinová N., Skočíková V., Jandová A., Lišková T., Vlková T., Jadlovská M., Dvořák A., Kaválková D., Víchová V., Kolajová V., Klen K., Rada D., Hlaváčková E., Hlaváčková B., Salajková N.
Realizační tým: Soukupová I., Salajka P.

Sdílet