A-TÝM, Aktuality

Čtvrtá výhra v řadě, tentokrát dva body ze Slovenska

Ze souboje nováčků jsme vzešli vítězně a ze Slovenska si odvážíme domů další dva body! Stupavu porážíme 19:39 a připisujeme si čtvrtou výhru v řadě.

Na palubovku poslední Stupavy jsme přijeli v roli favorita a svoji roli také hned v prvním poločase potvrdil. Souboj dvou nováčků MOL ligy vyhrál český celek o dvacet gólů a díky lepšímu skóre se v průběžné tabulce vyhoupl už na třetí místo, které v tuto chvíli sdílí s Dunajskou Stredou!

Kynžvart své vedení navyšoval od úvodních minut. Na 2:0 pro hosty zvýšila Veronika Dvořáková, Annamaria Patrnčiaková upravila skóre na 5:1. V desáté minutě znamenal gól Andrey Rudincové vedení Kynžvartu už o sedm gólů, načež se podařilo Stupavě snížit na 4:9. Desetigólový rozdíl ve skóre poprvé nastal v devatenácté minutě, na 15:5 navýšila stav Veronika Dvořáková. Poslední gól hostujícího celku v první poločase vstřelila Barbora Tesařová, na poločasových 9:21 snížila Adela Horváthová. Rozdíl ve skóre narůstal také ve druhém poločase, opakovaně rozvlnila domácí síť Annamaria Patrnčiaková a Tamara Jovičevič. V padesáté minutě hráčky Stupavy dokázaly vstřelit tři góly v řadě, nejlepší střelkyně domácího týmu Paulína Bahorecová snížila na 16:31. Hráčky českého celku dotáhly utkání bez problémů do jasného vítězství o dvacet gólů a domů se vrací se dvěma body.

Před domácím herním supervíkendem potvrzujeme naší výbornou formu z posledních týdnů, tak doufejme, že nám vydrží i do příštího týdne.
Děkujeme všem, kteří nám na dálku drželi palce.
Společně na vrchol.
Zdroj: www.handball.cz
Sdílet