A-TÝM, Aktuality

POZVÁNKA NA 11.KOLO MOL LIGY – HÁZENÁ KYNŽVART VS. HK HODONÍN

Jedenácté kolo MOL ligy přivede do sportovní haly Milana Prokeše v Lázních Kynžvart moravský tým HK Hodonín vedený Antonínem Střelcem. Hodonín se aktuálně nachází na 12. příčce tabulky MOL ligy. Má za sebou dvě výhry, a to s celky Stupavy a Zlína.

Tento víkend nás čeká ale netradiční dvojutkání. V neděli od 12:00 hodin se postavíme polskému týmu KPR Ruch Chorzów. První utkání s polským týmem mělo být původně odehráno v rámci 10. kola MOL ligy v Polsku. Aby se minimalizovali náklady na dopravu, došlo k dohodě týkající se výměny pořadatelství, a proto se polský tým představí v naší sportovní hale netradičně v neděli 14.11.2021 od 12:00 hodin po svém sobotním odehraném zápase v Písku. Odveta bude odehrána v Polsku v neděli 23.1.2022, předcházet tomuto utkání bude sobotní zápas našich žen ve Zlíně.

Přijďte podpořit naše svěřenkyně v dalším domácím utkání MOL ligy a pomozte jim udržet si domácí neporazitelnost. Doporučujeme dorazit včas, ať si zajistíte místo v hale a užijete si s spolu s námi skvělou atmosféru domácího utkání v nejvyšší ženské česko-slovenské soutěži. Program začíná již hodinu před startem zápasu.
Předprodej vstupenek na obě utkání ve čtvrtek 11.11.2021 a v pátek 12.11.2021 16:00 – 22:00 restaurace Penzionu nad halou.
Občerstvení bude zajištěno před, během i po ukončení zápasu.
S ohledem na zdraví zejména našich hráček bychom vás velmi rádi požádali o maximální obezřetnost při vstupu do sportovní haly. Pokud Vaše zdraví vykazuje jakékoli známky respiračních onemocnění, podpořte nás prosím na dálku z domova.  Čeká nás náročný sportovní program, a proto bychom rádi eliminovali jakékoli onemocnění týmu. Při vstupu do sportovní haly je povinný respirátor, který je nutné mít během celého utkání a ve všech prostorách! Děkujeme za pochopení!
Těšíme se na Vás!
Sdílet