A-TÝM, Aktuality

Náročný herní víkend pro tým žen

K dobru máme uplynulý volný víkend, který jsme získali díky účasti našeho soupeře DAC Dunajská Streda v Evropském poháru. Ten si v domácí dvojutkání poradil se švédským týmem KRISTIANSTAD HANDBOLL, když v prvním utkání svému soupeři podlehl 21:23, ale v odvetném zápase již získal jasnou převahu 33:21, a dostal se tak mezi 8 nejlepších týmů této soutěže. Náhradní termín našeho vzájemného měření sil v rámci 14. kola MOL ligy zatím není stanoven, budeme Vás o něm ale co nejdříve informovat.

Tuto sobotu 22.1.2022 bude odehráno 15. kolo MOL ligy, které zavede náš tým na půdu moravského celku Handball PSG Zlín, tomu se postaví od 17:00 hodin a utkání můžete sledovat v přímém přenosu na TVcom. V prvním vzájemném zápase jsme v domácím prostředí zvítězili po infarktovém průběhu pouze o jedinou branku 21:20. Zlín se aktuálně nachází na 11. příčce tabulky se ziskem 8 bodů. V minulém kole překvapivě podlehl poslední celku AHT HC Tatran Stupava 25:29, který do svých řad získal zajímavé posily.

UPDATE 21.1.2022 11:20 hodin – Utkání ve Zlíně je odloženo kvůli nákaze COVID v týmu soupeře!

Tým žen Házená Kynžvart vstoupil do jarní odvetné části nejvyšší ženské soutěže na 4. místě a na své konto si připsal 18 bodů. Tento víkend ho nečeká pouze utkání se Zlínem, ale v neděli 23.1.2022 bude od 11:00 hodin odehrán také odvetný zápas s polským celkem KPR RUCH Chorzów, aktuálně 12. celkem tabulky MOL ligy. I toto domácí utkání z podzimní části vyznělo v náš prospěch, přestože bylo odehráno také jako dvojutkání po zápase s HK Hodonín. V polovině listopadu jsme zvítězili 36:29. Potrápí polské hráčky, které minulou sobotu dokázali vstřelit mosteckým Černým andělům 30 branek, náš tým na své domácí půdě? Utkání je možné sledovat online na tomto odkazu.

My neponecháváme nic náhodě. Odcestujeme už v pátek v odpoledních hodinách, po sobotním utkání ve Zlíně se přesouváme do Polska a v neděli ve večerních hodinách se vrátíme domů. Věříme, že se ziskem plného počtu bodů!

Budeme držet palce i na dálku! Přejeme šťastnou cestu a veselý návrat domů!

Sdílet