A-TÝM, Aktuality

Postupujeme do finále Českého poháru 2021/2022

Tuhle výhru jsme potřebovali jako sůl.
Nejen, že jsme přerušili dlouho sérii porážek, ale zároveň jsme postoupili do finále Českého poháru žen. Na domácí půdě porážíme HK Hodonín 28:17 a již se těšíme na karlovarské finále kde nastoupíme proti DHK Baník Most.
Co tomu však předcházelo? Další skvělé představení v podání našich svěřenkyň, které podali výborný týmový výkon.
Vlažný nástup do utkání zapříčinil, že soupeř šel rychle do vedení a my až do konce 1. poločasu dotahovali. Navíc měl soupeř velmi dobře postavené tyče, neboť zejména v první ale i v druhém poločase často za brankařkou hostí zvonila branková konstrukce. Poločas skončil za stavu 10:11 pro hosty, my však cítili, že utkání dokážeme zlomit a vyhrát.
Jak vlažně začal první poločas, tak začátek druhého poločasu byl naprosto jiná záležitost. Hned z první akce jsme srovnali, soupeři vstřelili několik rychlých gólů a soupeř začal ztrácet. Jistotu v obraně nám dodávaly naše skvělé brankářky, které dokázaly eliminovat velkou porci sedmimetrových hodů soupeře. Celý tým však bránil jako jedno tělo a soupeře do moc šancí nepouštěl.
Postupně jsme navyšovali vedení a dostali se do velké herní pohody, což ukázala i souhra Hejkalové a v letu zakončující Königové, jejichž akce by hravě snesla parametry all-stars game.
Děkujeme všem fanouškům, kteří nás svým hlasitým povzbuzováním hnali kupředu a opět vytvořili jedinečnou atmosféru. Moc děkujeme všem!
Informace o finálovém pohárovém utkání vám přineseme co možná nejdříve.
Společně na vrchol!
Sdílet