A-TÝM, Aktuality

Každý, kdo dnes dorazil, rozhodně nemůže litovat

Nádherný zápas, který končí naším, poměrně jasným vítězstvím. Slovenskou Dunajskou Stredu porážíme 37:25 a připisujeme si důležité body do tabulky a skalp 3. týmu tabulky MOL Ligy. ✌️
Dynamické utkání nahoru, dolů již od prvního hvizdu slibovalo velkolepou podívanou. Soupeř sice vsítil první branku, následně jsme však srovnali a vedení si vzali na svou stranu. Následovalo krátké období vyrovnané hry, po kterém jsme zahájili ofenzivní smršť a do poločasu jsme šli s pohodlným náskokem 18:11.
Famózní vstup do druhého poločasu jsme nám zajistil dvanácti gólový náskok a my cítili, že tento zápas je náš.
Protivník se však nadechl k odporu a část našeho náskoku se mu podařilo umazat. To však bylo pouhé lehké vzedmutí, v závěru zápasu nás několikrát podržela naše skvělá brankařka Adéla Srpová a koncovka byla opět v naší režii.
Výborný týmový výkon se rodil v obrané pasáži, ze které nám vycházel rychlý přechod do protiútoků a naše elitní střelkyně předvedli skvěle seřízená mířidla. Střelecky nejaktivnější byla Annamaria Patrnčiaková, která vsítila 12 gólů, Veronika Dvořáková a Kristýna Königová si připsali shodně po 6 brankách.
Opět děkujeme fanouškům za parádní atmosféru, která nás hnala dopředu.
Společně na vrchol

 

Sdílet