A-TÝM, Aktuality

Souboj dvou nejlepší českých týmů v MOL Lize vyznívá lepé pro našeho soupeře z Mostu

Zaplněná chebská sportovní hala a diváci České televize měli možnost shlédnout výborné, dynamické utkání ve vysokém tempu, které rozhodně mělo co nabídnout.
Aktivněji do zápasu nastoupil mostecký tým, který šel do vedení 0:3 Nám se podařilo sérií tří gólů srovnat krok a zápas začínal opět od nuly. Soupeř však přeřadil na vyšší otáčkový stupeň, rychle nám odskočil na rozdíl šesti branek a poločas končil za stavu 12:18. Ve druhém poločase mostecké hráčky postupně navyšovaly vedení a zápas skončil za stavu 23:33. Několikrát soupeře zachránila branková konstrukce a doufáme, že gólmance Mostu bude ještě chvilku zvonit v uších.
Střelecky nejaktivnější z našeho týmu byla dnes Veronika Dvořáková, která skórovala pětkrát, Annamaria Patrnčiaková si připsala čtyři trefy do mostecké sítě a shodně po třech brankách si připsala i Barbora Tesařová, Sofiia Bezrukova, Marija Božović.
Velký souboj se neodehrával jen na hřišti, ale také v hledišti. Oba fanouškovské tábory přijel v hojném počtu a v hale to místy vřelo jako v pekle! Moc děkujeme všem, kteří dnes dorazili a opět vytvořili jedinečnou diváckou kulisu.
Společně na vrchol!
Sdílet