Aktuality, Starší žákyně

Jako nebe a dudy…

V docela rychlém sledu musely naše starší žákyně v sobotním pokračování Plzeňské ligy zvládnout tři zápasy v minutáži 2 x 18 min. Po příjezdu na místo nebyl žádný prostor k jiné činnosti než obléknout dresy a rychle hledat prostor alespoň ke krátkému zahřátí a čelem se postavit těmto soupeřům: HK Slavia VŠ Plzeň, DHC Plzeň „A“ a DHC Plzeň „B“.

Ohlédnutí trenéra týmu Jiřího Maršíka za tím, jak se hráčkám podařilo v Plzni odprezentovat: „Rychlá hra a lepší střelecká potence než kdy jindy znamenala naše mírné vedení proti VŠ Plzeň od začátku do konce utkání. Důležité bylo, že na každou obdrženou branku jsme dokázali v celku rychle odpovědět. Naše holky v tomto utkání zahrály opravdu skvěle a vítězství o čtyři branky bylo jejich prvním proti tomuto kvalitnímu soupeři v letošní sezóně. Ve druhém našem klání proti DHC Plzeň „A“ držíme velice dlouho vyrovnaný průběh utkání, ale závěr ovládly plzeňské hráčky a tentokráte jsme o čtyři branky padli my. Byť jen jednozápasový oddech ovšem nemůže omluvit odevzdanost našich děvčat ve třetím vystoupení proti DHC Plzeň „B“. Naše první vstřelená branka až v průběhu jedenácté minuty utkání hovoří za vše. Znuděné výrazy a odevzdanost není nic z čeho by mohl být kdokoliv nadšený. Bohužel naše dlouhodobé předsevzetí, které máme, že bychom po každém odehraném utkání měli z plochy odcházet s dobrým pocitem, tentokráte zůstalo absolutně nenaplněno. Nevím, jestli se nám takovým momentům podaří v budoucnu úplně vyhnout, ale budeme se o to určitě snažit. Přesto děvčata v závěru pochválím, protože těch pozitiv je naštěstí více a pokud se trošičku zamyslíme, oni na to asi ještě v tomto věku, kdy hledají sami sebe, mají možná ještě malinko nárok.“

Sestava a počet vstřelených branek v průběhu turnaje: Laura MAYHOUB a Eliška SOUKUPOVÁ – brankařky, Adéla NOVÁKOVÁ – 1, Markéta KONIGOVÁ – 10, Žaneta ŠANDOVÁ – 18, Lucie BUREŠOVÁ – 2, Linda BAŤKOVÁ – 5, Nina SALAJKOVÁ – 9, Kateřina JEŽKOVÁ, Karolína ABRAHÁMOVÁ, Dominika ZIATEKOVÁ, Jana PUŽOVÁ – 5.
Vedoucí družstva: Petr SOBOTÍK. Trenér: Jiří MARŠÍK.

Sdílet