Aktuality, Mladší dorostenky

Mladší dorostenky na přátelském turnaji v Plzni

Pozvání přijet si zahrát na přípravný přátelský turnaj do Plzně, jsme přijali bez sebemenšího zaváhání. Každá taková příležitost je malým bonusem a vyvážením k tréninkové přípravě, když už jsou všechny hlavní soutěže odehrané. Tři poskládané týmy Plzně nejen z DHC ale i z VŠ Plzeň jsme doplnili my a Tachov. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 18 minut. My jsme nastupovali vždy ob jeden zápas, takže se systém hry podobal takovému náročnějšímu kolu Žákovské ligy.

Nejen našim cílem bylo si tento den a tyto zápasy prostě užit v dobré a pozitivní náladě, a proto nikdo z trenérů neposkakoval kolem střídaček jako čertík a nikoho moc nezajímala výsledková tabule. Já jsem opravdu rád, že se taková příležitost naskytla. Chtěl jsem trošičku vyzkoušet, jak by mohl tým mladších dorostenek působit v příští sezóně, ale bohužel hráčky, které bych zrovna potřeboval, s námi neodcestovaly. Ty, co v Plzni byly, si myslím zahrály všechny dostatečně a každá z nich předvedla to na co momentálně má. Náročné to měly naše obě brankařky, které prakticky neslezly z placu, protože ještě vypomáhaly Tachovu, který neměl žádnou brankařku k dispozici. Těm patří opravdu velké poděkování nejen od nás, ale i od realizačního týmu Tachova.

I když jsou všechny oficiální soutěže uzavřené, my jedeme dál. Pro některé hráčky bude tato sezóna delší než obvykle. Koncem června budou reprezentovat Karlovarský kraj na Olympiádě dětí a mládeže v Olomouci a začátkem července odletí na mezinárodní turnaj do Španělska. V závěru už jen opět poděkuji všem hráčkám a skvělému realizačnímu týmu. Také nesmím zapomenout na ty, kteří naše mladí podpořili přímo na místě z tribuny. To by mi rodina RAMPOVÝCH neodpustila.

Sestava a počet vstřelených branek v průběhu turnaje: Andy BUCHTOVÁ a Laura MAYHOUB – brankařky, Adéla NOVÁKOVÁ – 2, Žaneta ŠANDOVÁ – 17, Linda BAŤKOVÁ – 1, Nina SALAJKOVÁ – 3, Natálie SOBOTÍKOVÁ – 18, Kateřina JEŽKOVÁ – 2, Anna BÍLÁ – 10, Klára BLAHUTOVÁ – 7, Claudia RAMPOVÁ – 25, Daniela MORÁVKOVÁ – 5, Romana BLAŽKOVÁ – 1.
Vedoucí družstva: Lenka VOHANKOVÁ. Trenér: Jiří MARŠÍK. Asistenti: Josef VOHANKA a Petr SOBOTÍK. Týmový fotograf: Petra SOBOTÍKOVÁ.

Jiří MARŠÍK – trenér mládeže Házená Kynžvart

Sdílet