Aktuality, Klub, Turnaje

XLVII. Kynžvartský pohár – VIII. Memoriál Milana Prokeše 2022

Prodloužený víkend 10.6. – 12.6.2022 bude patřit jednomu z nejtradičnějších a nejoblíbenějších mládežnických turnajů v házené dívek – XLVII. Kynžvartský pohár – VIII. Memoriál Milana Prokeše. Turnaj je vypsán pro tři kategorie – mini žákyně, mladší žákyně a starší žákyně. Hraje se na čtyřech sportovištích – ve sportovní hale Milana Prokeše a na asfaltovém hřišti v areálu TJ Sokol Lázně Kynžvart, na tartanovém hřišti u základní školy a na travnatém hřišti v areálu Léčebných lázní. Do Lázních Kynžvart v letošním ročníku zavítá 38 týmů z celé ČR. Čeká nás velká porce sportovního napětí, ale také zábavy, radosti a setkání s přáteli.

Pro účastníky je připravený bohatý doprovodný program. Kromě atrakcí na jednotlivých sportovištích je možné využít lázeňský bazén, sjednat si prohlídku Zámku Kynžvart a nebo se pobavit na páteční diskotéce s DJ.

V pátek 10.6.2022 proběhne v 16:30 hodin Slavnostní zahájení turnaje na fotbalovém hřišti v areálu TJ a v neděli 12.6.2022 od 15:15 hodin je naplánován Závěrečný ceremoniál s vyhlášením výsledků turnaje. jsou připraveny bohaté ceny pro týmové úspěchy, ale také individuální ocenění včetně tradiční nejtrestanější hráčky, která si vždy odveze z Kynžvartu symbolický pichlavý kaktus.

Na všech hracích místech je přichystáno občerstvení, v areálu TJ pak navíc najdete trdelník, zmrzlinu, míchané koktejly, stánek s turnajovými suvenýry a v sobotu 11.6.2022 stánek se sportovním oblečením značky Hummel Radka Motlíka.

Velké poděkování patří Městu Lázně Kynžvart, Základní škole Lázně Kynžvart, Léčebným lázních Lázně Kynžvart, Karlovarskému kraji, Národní sportovní agentuře, společnostem D-Produkt, s.r.o., Penzionu nad halou, Eutit s.r.o., Penam , a.s., Tritia s.r.o., Chevak, a.s., Truckpartner spol. s r.o., bez kterých by nebylo možné turnaj uskutečnit v tak velké míře.

Velký tým organizátorů se těší na letošní účastníky, fanoušky, rozhodčí, trenéry a všechny, kteří společně s námi stráví tři dny na sportovištích v Lázních Kynžvart.

 

Sdílet