Aktuality, Klub, Turnaje

Kynžvartský pohár – Memoriál Milana Prokeše po dvou covidových letech opět baví

Od pátečního rána se město Lázně Kynžvart opět nafouklo o dalších 800 „obyvatel“ – nadšených házenkářek a házenkářů, kteří si přijeli na závěr sezóny užít tradiční třídenní mládežnický turnaj na samotný západ Čech.  Ve třech kategoriích na čtyřech hřištích se odehraje celkem 224 sportovních utkání. Hned dvacítka rozhodčích dohlíží na regulérnost celého turnaje, kterým sekunduje téměř stočlenná skupina organizátorů, kteří plní účastníkům každé přání na počkání.

O doplňování energie se starají kuchaři z Léčebných lázní, kteří využívají také prostory školní kuchyně a jídelny. Dovážku pečiva zajišťuje společnost Penam a tradiční zahajovací koláče pekli v pekárně Tritia. Ubytovací prostory poskytly rovněž Léčebné lázně, Základní škola a Penzion nad halou. O dopravu našich účastníků se stará společnost Truckpartner. Ceny do turnaje věnovalo město Lázně Kynžvart a společnost D-Produkt. Nesmíme zapomenout ani na tradiční finanční podporu, která k nám plyne z Karlovarského kraje.

Děti a jejich doprovod si turnaj užívají nejen po sportovní stránce, ale čeká je bohatý doprovodný program. Atrakce na sportovištích zajišťuje společnost Hry bez hranic, k dispozici je koktejlový bar nebo například trdelník. Děti si mohou domů odvézt spoustu turnajových suvenýrů. O večerní páteční zábavu pro trenéry se postará skupina Solvina a děti se pobaví také na sobotní diskotéce.

Sluníčko  nám pere do očí, úsměvy je vidět všude kam se podíváš. Pohoda, klid a radost ze setkání přátel, kteří „jedou na společné vlně.“

Průběžné výsledky turnaje je možné sledovat na našem webu – kategorie mini žákyň, mladších žákyň a starších žákyň.

Hrajeme o krásné jedinečné medaile a máme připraveno spoustu cen. Ale hlavně – máme z toho, že jste se k nám po dvouleté pauze zase mohli vrátit!

Ať žije Kynžvartský pohár – Memoriál Milana Prokeše!

Sdílet