A-TÝM, Aktuality

Těsná a krutá prohra

Těsná a krutá prohra, která zamrzí. Zvláště pak proti tomuto soupeři. Ale sport už je občas takový…

Kdo dnes dorazil do kynžvartské haly, tak rozhodně neprohloupil. Velice atraktivní zápas, který nabízel struhující podívanou až posledních vteřin, nakonec vyznívá v náš neprospěch. Bod s cenou zlata i vysněný skalp českého giganta byl blízko.

Skvělým výkonem nás po celou dobu utkání držela naše brankářka Sabrina Novotná, která zachytala famózní zápas. Bohužel ani to dnes těsně nestačilo.

Pochvalu za bojovnost však zaslouží celý tým, který si zasloužil minimálně remízu. Co však víme jistě je to, že o tomto utkání se bude ještě chvilku a bouřlivě mluvit.

Děkujeme všem fanouškům, kteří dorazili dnes do haly a hlasitě nás podporovali. Byli jsme blízko, příště to určitě klapne.

Hodnocení trenéra domácího týmu Petera Sabadky: „Jsem rád, že jsme ukázali dobrou sportovní formu v tomto zápase. V  kynžvartské hale se odehrál výborný zápas. Dokázali jsme v průběhu zápasu soupeře nejen udržet na uzdě, ale dokonce jsme většinu druhého poločasu vedli, což je reálný fakt. Dneska bych rád děvčata pochválil, protože odevzdali všechno, na co jsme se připravovali. Všichni, kteří viděli dnešní zápas, určitě souhlasí, že dne nevyhrál lepší soupeř, ale šťastnější.“  

Hodnocení asistenta trenér hostujícího týmu Ondřeje Václavka: „Chtěl bych poděkovat domácímu týmu i domácím divákům za skvělou atmosféru. Z naší strany jsme bohužel nepředvedli 100% výkon, velmi nás trápila střelba, trápili jsme se v situacích 1 na 1 s brankařkou. Jsem si jistý, že je to velmi kruté pro domácí, ale takový je bohužel sport. My jsme se na Kynžvart připravovali trošku kratší dobu, víc nám bohužel hoří Liga mistrů, ale i tak jsme dva tréninky a dvě videoporady věnovali Kynžvartu, protože víme, že některé hráčky jsou opravdu nebezpečné, speciálně jsme se připravovali na Sabrinu Novotnou, ale to se nám viditelně podle průběhu zápasu moc nepodařilo.“

Společně na vrchol

Sdílet