A-TÝM, Aktuality

Černá série prolomena

Připisujeme si důležitou výhru nad silným soupeřem z Písku a byla to velká paráda na všech frontách, tohle je Kynžvart jak jej známe.
Úspěch se začal rodit už v prvním poločase, kdy díky dobré obraně, rychlým a úspěšným protiútokům a hlavně díky opět znamenitě chytající Sabrině Novotné jsme si v závěru poločasu vytvořili velmi slibný náskok 19:13. Druhý poločas jsme již hru kontrolovali a nedopustili žádnou dramatizaci. Navíc záda nám stále kryla Sabrina Novotná, která si nejen velmi dobře postavila bránu, ale i nadále bavila diváky skvělými zákroky. I díky ní nakonec slavíme výhru ceněnou zlatem.
Za zmínku také stojí výkon naší, teprve 17-ti leté, Veroniky Vávrové, která nastřílela úctyhodných 12 branek, 5 přesných tref si připsala Veronika Dvořáková, 4x přesně mířila i trojice Kristýna Königová, Annamaria Patrnčiaková a Katka Dresslerová. Famózní výkon v dresu soupeře rovněž předvedla zdánlivě nestárnoucí Iveta Korešová, která vsítila 15 gólů, tedy více než polovinu branek celého svého týmu.
Dnes jsme si připsali důležitou výhru, která nám dodala sebevědomí a i potřebnou psychickou pohodu a klid.
Nesmíme však usnout na vavřínech, už ve středu nás čeká další těžký soupeř, kterým nebude nikdo jiný, než DKH Baník Most. Pokud však předvedeme stejný výkon jako dnes, tak rozhodně máme šanci na výhru!
Děkujeme všem fanouškům, kteří dnes dorazili do haly a pomohli nám získat cenné body.
Společně na vrchol!
Sdílet