Aktuality, Mladší žákyně, Starší žákyně

Další kolo PKSH starších žákyň jako příprava s větší příležitostí pro mladší žákyně

Celkem tři soupeři se nám měli v tento den 25.3.2023 postavit do cesty a to v následujícím pořadí: Slavoj Tachov, HK Slavia VŠ Plzeň B a Hvězda Cheb. Ale po dohodě našeho a chebského klubu s organizátorem jsme naše poslední utkání přeložili na pondělí 27. 3. 2023 na 17,00 hodinu do sportovní haly Milana Prokeše v Lázních Kynžvart.
Naší vizí a cílem bylo využít těchto utkání především jako přípravu na Žákovskou ligu s cílem více zapracovat mladší žákyně a zároveň pošetřit síly hráček, které už jsou v dnešní době základním pilířem hry mladších dorostenek v nejvyšší soutěži, a které čekal nedělní zápas s velice kvalitním soupeřem DHC Plzeň.
Přečtěte si ohlédnutí trenéra Jiřího Maršíka za těmito třemi zápasy: „Jak jsme si řekli před těmito kláními, tak také bylo. Žádná cílená honička za výsledkem, ale plnění konkrétních úkolů jednotlivých hráček a plánované prostřídávaní. Jsem rád, že i díky přeloženému utkání s Chebem, se do dění zapojilo více žaček mladších, kterým se posun do této vyšší kategorie kvapem blíží. Po odehrání třetího soutěžního zápasu v naší sportovní hale jsme ještě využili časový prostor a zahráli si přátelsky. V závěru už jen poděkování všem zúčastněným hráčkám a všem těm, kteří nás podpořili v Plzni i doma“.

Sestava a počet vstřelených branek v průběhu turnaje: Eliška SOUKUPOVÁ, Laura MAYHOUBOVÁ, Veronika SKOČÍKOVÁ a Natálie DUBINOVÁ – brankařky, Dominika KRÁLÍKOVÁ 1/1, Markéta KÖNIGOVÁ – 18/1, Eliška HLAVÁČKOVÁ, Andrea JANDOVÁ – 4, Kateřina JEŽKOVÁ – 2, Nina SALAJKOVÁ – 14/2, Žaneta ŠANDOVÁ – 4, Jana PUŽOVÁ – 3, Tereza VLKOVÁ – 3/1, Adéla NOVÁKOVÁ – 4, Karolína ABRAHÁMOVÁ, Magdalena JADLOVSKÁ. Vedoucí týmu: Hana ŠPAČKOVÁ. Trenér: Jiří MARŠÍK. Fotografie: Hana ŠPAČKOVÁ a Jaroslav ROUB.

Jiří MARŠÍK – trenér mládeže Házená Kynžvart

Sdílet