A-TÝM, Aktuality, Klub

Ocenění v anketách Nejlepší sportovců 2022

V úterý 16.5.2023 byly vyhlášeny výsledky ankety Sportovec Karlovarského kraje za rok 2022. V kategorii 𝐝𝐨𝐬𝐩ě𝐥í – 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐨𝐯𝐧í 𝐤𝐨𝐥𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯𝐲 byl oceněn náš A-tým žen spolu s A-tým mužů VK ČEZ Karlovarsko, z.s.. Ceny v Karlovarském městském divadle převzala Barbora Tesařová, Veronika Vávrová, Adéla Srpová, Katka Dresslerová a Annamaria Patrnčiaková v doprovodu Daniely Radová a Radka Dvořáka.

Ve středu 12. dubna 2023 se v Kulturním centru Svoboda konalo slavnostní předávání ocenění nejlepším sportovcům města Cheb a okresu Cheb (Sportovní unie Chebska) za rok 2022. Ocenění pro kolektiv A-týmu žen tentokrát převzala Martina Daňková, Tereza Michalcová a Karolína Rampová v doprovodu Daniely Radové.

V Mariánských Lázních se konal společenský ples, při kterém došlo také na vyhlášení a ocenění nejlepších místních sportovců. Tanečníci i sportovci se sešli v sobotu 18.3.2023 ve společenském domě Casino, role moderátora večera se ujal David Petřík. Zástupkyněmi A-týmu žen byla tentokrát Barbora Tesařová a Marija Božovič spolu s Danielou Radovou.

Děkujeme za ocenění, kterých si velmi vážíme. Zároveň děkujeme za podporu , kterou k nám směrujete.

Sdílet