Aktuality, Klub, Mini žákyně, Mladší žákyně, Starší žákyně, Turnaje

XLVIII. Kynžvartský pohár – IX. memoriál Milana Prokeše je na dostřel

Druhý červnový víkend začneme psát další kapitolu historie Kynžvartského poháru, turnaje, který k nám neodmyslitelně patří už téměř pět desítek let.

Čeká nás tradičně velká porce sportovních utkání od pátečního rána do nedělního odpoledne, kdy turnaj završí závěrečný slavnostní ceremoniál s vyhlášením výsledků. V našem malém městě tak můžete během tří dnů potkat osm set mladých házenkářek poskládaných z 42 týmů z celé ČR. Kromě tradičních sportovišť, ke kterým patří tartanové hřiště u ZŠ a sportovní hala v areálu TJ se utkání odehrají také na hřišti v Léčebných lázních u bazénu, využijeme asfaltové hřiště v areálu TJ, které v letošním roce pokryjeme speciálním mobilním sportovním povrchem. Nově přidáme sportovní halu v Chodové Plané, kterou jsme již k velké spokojenosti využili během Pololetního turnaje 2023.

Slavnostní zahájení turnaje proběhne tentokrát v pátek až v podvečerních hodinách, až se nám všechny týmy vrátí ze svých sportovišť a předpokládáme, že začneme v 19:00 hodin. Následně bude připraveno společné posezení s rautem pro trenéry, rozhodčí a všechny dospělé účastníky turnaje, které bude do 2:00 hodin doprovázet živá hudby skupiny NATALIS. Všichni jste srdečně zváni. Sobotní večer bude patřit dětské diskotéce zakončené ohňostrojem.

Už nyní je zapotřebí poděkovat všem, díky kterým můžeme náš turnaj uskutečnit. K našim tradičním partnerům a sponzorům patří Karlovarský kraj, Město Lázně Kynžvart, Městys Chodová Planá, Hotel Slunce – Chodová Planá, D-PRODUKT, Penzion nad halou, EUTIT, TRUCK PARTNER, CHEVAK, MARIUS PEDERSEN, Léčebné lázně Lázně Kynžvart, Základní a mateřská škola Lázně Kynžvart, PENAM, Tritia, ČSOB, VEOLIA, Sport MH Plzeň. Samostatnou kapitolou jsou pak naši dobrovolníci, kteří se celé tři dny starají o hladký průběh celého turnaje. Je jich každý rok celá stovka a my si velmi vážíme jejich času, který nám zejména v těchto dnech věnují.

V sobotu od 10:00 do 17:00 najdete u sportovní haly prodejní stánek sportovního oblečení a doplňků HUMMEL.

Na všech hřištích jsou k dispozici občerstvovací stánky s bohatým výběrem dobrot všeho druhu.

Veškeré informace k turnaji, rozpisy utkání, průběžné on-line výsledky, fotogalerii atd. najdete na našem webu.

XLVIII. Kynžvartský pohár – IX. Memoriál Milana Prokeše se blíží! Ve dnech 9.6. – 11.6.2023 se na Vás budeme těšit a věříme, že si tradiční tři dny užijeme na plno, s radostí, úsměvem, zábavou.

Sdílet