A-TÝM, Aktuality

EHF European Cup dvakrát doma, jednou v Lázních Kynžvart

Po dlouhém vyjednávání se podařilo dohodnout termíny 2. kola utkání EHF European Cup, kde nám los přisoudil soupeře ze Švýcarska Yellow Winterthur.  Ten byl v loňské sezoně vyřazen v 2. kole díky velmi těsné prohře nám známého soupeře MSK Iuventa Michalovce. Oba zápasy evropského poháru se tentokrát odehrají v našem domácím prostředí, tzn. přineseme fanouškům dvojitou porci evropské házené v rychlém sledu a věříme, že získáme Vaši maximální podporu.

První utkání se odehraje v sobotu 30.9.2023 od 16:00 hodin ve sportovní hale Milana Prokeše v Lázních Kynžvart. Ta bohužel nesplňuje předepsané parametry evropskou federací, ale pro první kola utkání máme schválenou výjimku již z loňské sezony.

Druhé odvetné utkání je na plánu v neděli 1.10.2023 od 18:00 hodin ve sportovní hale v Chebu, kde už to všichni velmi dobře známe a stává se naším druhým domovským sportovištěm.

Pozor, na tato pohárová utkání se nevztahují permanentky, proto sledujte naše stránky a sociální sítě, o zahájení prodeje vstupenek Vás budeme informovat.

Sdílet