A-TÝM, Aktuality

První utkání MOL ligy venku – netradičně ve Strakonicích

Ta nejméně oblíbená přípravná letní fáze je za námi! Ostrý vstup do třetí MOL ligové sezóny před námi! Buďte u toho!

První utkání hrajeme venku. S týmem Sokol Písek se netradičně utkáme ve Strakonicích. Písecké zázemí prochází rekonstrukcí, proto pro zahajovací zápas využije soupeř sportovní halu svého souseda, která je zvyklá zejména na mužskou extraligu. Věříme, že náš vzájemný zápas přitáhne diváka ze širokého okolí a že se na cestu spolu s námi vydá i kynžvartský fanoušek. Ostatní mají možnost sledovat utkání on-line na platformě TVcom.

Písek se v loňské sezoně probojoval do play-off a o medaile přišel až na poslední chvíli. Cílem našeho soupeře pro letošní sezónu je umístění mezi nejlepšími třemi celky a také zapracování nadějných hráček z písecké mládeže do sestavy A-týmu. Dá se očekávat, že kádr bude opět stát na Ivetě Korešová, která byla za loňské výkony oceněna cenou pro nejlepší hráčku MOL Ligy. Více se dočtete v článku na webu ČSH.

Naše vzájemná bilance z loňského ročníku skončila třemi přičtenými body do tabulky pro náš tým, jeden zůstal v Písku. Letos chceme plný počet pro sebe! Držte nám palce i na dálku! Společně to zvládneme a budeme se těšit na velké setkání při dalším tentokrát domácím utkání v neděli 10.9.23 od 17:30 v chebské sportovní hale!

Permanentky jsou v prodeji do 3.9.2023. Od pondělí 4.9.2023 bude spuštěn on-line prodej vstupenek prostřednictvím portálu KC Svoboda.

Společně na vrchol!

 

 

Sdílet