A-TÝM, Aktuality

Buď s námi u prvního domácího MOL utkání a vyhraj skútr!

Další sezóna MOL ligy zahájena! Přijďte si spolu s námi užít první domácí utkání v neděli 10.9.2023 od 17:30 proti HC DAC Dunajská Streda! Hrajeme v chebské sportovní hale pro naše případy označované jako D-PRODUKT ARÉNA!
Čeká Vás nově vyzdobený exteriér i interiér sportovní haly, velká show a spoustu novinek! Určitě nepřehlédněte náš nový Fanshop, kde najdete spoustu zajímavých věcí, co Vám nemůžou chybět.
Vstupenky lze koupit v předprodeji za zvýhodněné vstupné do pátku 8.9.23 15:00 https://www.kcsvoboda.cz/akce/mol-liga-hazena-zen. Následně na místě. Každý majitel vstupenky a permanentky dostane jeden lístek do tomboly, další možné zakoupit. Na konci utkání losujeme výherce skútru! Majitelé permanentek dostanou u vchodu dva dárky.
Pokud máte zájem využít dopravu do Chebu a zpět naším týmovým busem, dejte nám vědět do komentáře k události na naší facebookové stránce případně na whatsapp Viléma Kolaji 724 635 329. Odjezd od sportovní haly Milana Prokeše v L.Kynžvart v 16:15, odjezd zpět z Chebu v 19:15. Cena 50 Kč. Prosíme, nekonzumujte v autobusu žádné nápoje.
Občerstvení zajištěno a těší se na Vás Master Bartender Tereza Paurová a její luxusní plznička.
Přijďte včas, nástup hráček již v 17:15 hodin.
Společně na vrchol!
Sdílet