A-TÝM, Aktuality

Víkend patří domácímu double utkání EHF European Cup

Los v sídle EHF nám v druhém kole EHF European Cup přisoudil soupeře ze Švýcarska Yellow Winterthur.  Ten byl v loňské sezoně vyřazen v 2. kole díky velmi těsné prohře s MSK Iuventa Michalovce. Více o soupeři najdete na jeho webových stránkách. V domácí švýcarské soutěži v tuto chvíli zaujímá 6. místo po jedné výhře, jedné remíze a dvou prohrách. Jeho bilance utkání je tak před zítřejším zápasem našich žen v Šale úplně stejná jako u nás.

Oba zápasy evropského poháru se odehrají v našem domácím prostředí, náš fanoušek se tak může těšit na dvojitou porci evropské házené v rychlém sledu za sebou a věříme, že získáme Vaši maximální podporu.

První utkání se odehraje v sobotu 30.9.2023 od 16:00 hodin ve sportovní hale Milana Prokeše v Lázních Kynžvart. Ta bohužel nesplňuje předepsané parametry evropskou federací, ale pro první kola utkání máme schválenou výjimku již z loňské sezony. Lístky je možné zakoupit v předprodeji na Ticketstream. S ohledem na omezenou kapacitu předprodej maximálně doporučujeme.

Druhé odvetné utkání je na plánu v neděli 1.10.2023 od 18:00 hodin ve sportovní hale v Chebu, kde už to všichni velmi dobře známe a stává se naším druhým domovským sportovištěm. Vstupenky opět již v předprodeji na Ticketstream. Pokud chcete hladce projít do haly bez čekání ve frontě a vše stihnout, určitě s koupí neváhejte. Je to snadné. Do Chebu opět vypravíme pro fanoušky náš týmový bus. Dejte nám vědět do komentáře k události na naší facebookové stránce případně na whatsapp Viléma Kolaji 724 635 329. Odjezd od sportovní haly Milana Prokeše v Lázních Kynžvart v 16:45, odjezd zpět z Chebu v 19:45. Cena 50 Kč. Prosíme, nekonzumujte v autobusu žádné nápoje.

Pozor, na tato pohárová utkání se nevztahují permanentky!

Na obou utkáních si budete moct koupit lístky do slosovatelné tomboly v ceně 50 Kč. Výherce, kterého vylosujeme v neděli v Chebu ihned po utkání, čeká odměna v podobě skútru!

Sdílet