A-TÝM, Aktuality

Západočeské derby vyznívá v náš prospěch!

Svižný nástup do utkání nám zajistil brzký pohodlný náskok, který jsme během prvního poločasu postupně navyšovali. Jistotu v brance nám dodávala ve skvělé formě chytající Sabrina Novotná, která zastavila 3 „sedmičky“ a několik šancí soupeře výbornými zákroky zlikvidovala. První poločas končil za velmi příznivého stavu 18:9.
Ve druhé poločase jsme pokračovali v takticky perfektně zvládnutém zápasu a již jsme kontrolovali vývoj utkání. Výborný a disciplinovaný výkon od celého týmu po celou dobu zápasu se nakonec jasně podepsal i pod výsledkem utkání.
Důležitá výhra a důležité 2 body! Velký dík patří i vám, věrným fanouškům, kteří jste nás po celou dobu hlasitě podporovali a hnali dopředu ke zdárnému konci.

Trenér domácího týmu Peter Sabadka: „Určitě to byl velmi specifický zápas, je to derby. Před utkáním byla specifická příprava, velmi důsledná, hráčky následně důsledně plnili všechno, čím jsme se chtěli prezentovat. Oproti předchozím zápasům jsme měli tempo a kvalitu, jednoduše jsme měli ten zápas od začátku pod kontrolou. Nebylo pochyb, do hry jsme zapojily všechny, každá se velmi dobře odprezentovala. Je nutné každou pochválit, protože takto disciplinovaně jsme už nějakou dobu nehráli. Jsem rád, že jsme se vrátili na tu správnou cestu, kterou jsme měli v předchozím domácím zápase proti mistrovi. Teď si dovolím tvrdit, že jsme rozebrali vícemistra. Jsem rád, že si to hráčky dnes mohly užít“  

Trenér hostujícího týmu Richarda Řezáče: „Příprava byla standardní jako na každého soupeře, ale bohužel jsme to nezvládli pravděpodobně mentálně. V 1. poločase jsme nakupili tolik chyb, že jsme to utkání rozhodli v podstatě v prvních 15 minutách. Soupeři gratuluji. My bohudík teď máme před sebou třítýdenní pauzu a v té se musíme dát do kupy. Nejsme schopní vůbec navázat na výkony z předešlé sezony. V každém utkání dostáváme 35 branek a víc, musíme s tím začít něco rychle dělat.“

Nyní nás čeká přestávka, ale už se na vás těšíme u dalšího domácího utkání, které odehrajeme 19. 11.2022 od 16:00 hodin proti Tatranu Stupava.
Společně na vrchol!
Sdílet