A-TÝM, Aktuality, B-TÝM ŽEN / juniorky, Klub, Mini žákyně, Mladší dorostenky, Mladší žákyně, Přípravka, Starší dorostenky, Starší žákyně

Přidej se k nám! Každý si v týmu najde své místo!

Neváhej a přidej se k nám! Do našich řad přijímáme celoročně holky i kluky od předškolního věku. Ideální je přijít na začátku školního roku a zařadit se do kategorie podle věku.

Nejmenší přípravku tvoří děti ročníků narození 2016 a mladší. Kategorii mini tvoří děti ročníků 2015 – 2013. Ve svých řadách má jak dívky, tak chlapce. Na tréninky, které probíhají v úterý a ve čtvrtek 15:15 – 16:45, je zajištěn autobusový svoz na trase Planá – Lázně Kynžvart a zpět s několika zastávkami. Tréninky probíhají ve sportovní hale Milana Prokeše, v zimním období využíváme také tělocvičnu Základní školy Lázně Kynžvart.

Hlavní motto trenéra: Všechny děti v pohybu.
Hlavní motto hráče: Sportovat mě baví.

Družstvo mladších žákyň je tvořeno z ročníků narození 2012 a 2013,  ve svých řadách má jak dívky, tak chlapce, ale ti už se účastní chlapeckých turnajů v oddíle Házená Chebsko. Tréninky probíhají ve sportovní hale Milana Prokeše, v zimním období využíváme také tělocvičnu Základní školy Lázně Kynžvart, a to v pondělí, středu a pátek v časech 15:15 – 16:45.

Hlavní motto trenéra: Trpělivě vysvětlujeme a důsledně opravujeme, věnujeme se všem hráčům.
Hlavní motto hráče: Učím se základy házené.

Tým starších žákyň se skládá z hráček ročníků narození 2009 – 2011. Tréninky probíhají ve sportovní hale Milana Prokeše, a to v pondělí, úterý, středu a čtvrtek v časech 16:45 – 18:15.

Hlavní motto trenéra: Rozšiřujeme rejstřík herních činností a začínáme kombinovat.
Hlavní motto hráče: Zlepšuji techniku a učím se taktiku.

Emoce, rychlost, napětí !!

Týmovost, férovost, sebevědomí !!

 

Sdílet